Voordeur Smal strak ontwerp met huisnummer

Artikelnummer: RFVS_001
Vorige Artikel 8 van 19 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)

Uiteraard is elke voordeur anders van formaat. Deze ontwerpen zijn speciaal bedacht voor smalle lange ramen. We hebben even 1 maat gekozen, mocht dat toevallig precies passen, dan kun je hem bestellen, maar uiteraard kunnen wij de folie op de exacte maat van jouw raam maken! Eventueel nog met een randje vrij rondom....

In dit voorbeeld gaan we uit van een formaat: 200x16cm. Geef in het veld "Exacte maat van raam" aan welke maat jouw raam heeft, dan kunnen we het precies op maat produceren.

De prijs van dit product is gebaseerd op ca 0,32m2 folie (2x0,16m) komt de maat van jouw raam ook ca op die 0,32m2 uit, dan rekenen wij geen extra kosten. Is het verschil heel groot, dan sturen we je een link voor bijbetaling. Heb je vragen hierover? Bel 070-2501092, Whatsapp 06-19177026 of mail ons.

De kleur in dit voorbeeld is:
Ga hier naar het kleuren overzicht
Ga hier naar het lettertypen overzicht

Zoals eerder aangegeven, alles is op maat te maken en geheel naar wens klant. Andere lettertypes etc. zijn ook mogelijk.

Heb je een vraag over het product of wil je een specifieke maat, neem dan contact met ons op.

Subtiel glinsterend glas wordt ook wel eens etch, zandstraal of privacy folie genoemd. 
Het laat licht door en geeft een luxe uitstraling. 

Niet te vergelijken met de goedkope statische folies van de bouwmarkt!
Hoogwaardige zelfklevende professionele raamfolie wat dmv. onze instructies net lijkt alsof de ramen gezandstraald zijn. 

 

 

© 2009 - 2021 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel