NIEUW

Raamfolie voordeur Geisha

Artikelnummer: RFV_011
Vorige Artikel 13 van 14 Volgende
€ 26,00 (inclusief btw)

Raamfolie voordeur Geisha 

De raamfolie Geisha is een mooie decoratiefolie om je voordeur mee op te fleuren. De folie is een raamsticker. De folie biedt lichte privacy en geeft je voordeur een  look. De sfeer van de geisha en de golven is chique en hedendaags. Deze raamfolie is een unieke eyecatcher voor zowel voorbijgangers als bezoek.

Je kunt deze raamfolie personaliseren met huisnummer of zonder 

Uiteraard is elke voordeur anders van formaat. We hebben even 1 maat gekozen, mocht dat toevallig precies passen, dan kun je hem bestellen, maar uiteraard kunnen wij de folie op de exacte maat van jouw raam maken! De ontwerpen passen ook op bredere ramen en kortere, het zal er dan echter wel anders uit zien. Wil je dat van te voren even beoordelen, kies dan voor "ontwerp ter controle ontvangen" JA.

Raamfolie voordeur Geisha | Formaat voorbeeld

In dit voorbeeld gaan we uit van een formaat: 200x16cm. Geef in het veld "Exacte maat van raam" aan welke maat jouw raam heeft, dan kunnen we het precies op maat produceren.

Raamfolie voordeur Geisha | De prijs

De prijs van dit product is gebaseerd op afgeronde maten. We hebben de prijzen op 5cm afgerond.

Kies altijd een formaat wat net iets groter is dan de exact benodigde formaten.

De exacte maten kan je eronder invullen. De lijst met maten heeft aan lengte en breedte een maximum. Uiteraard kan alles groter,  heb je vragen hierover? Bel 070-2501092, Whatsapp 06-19177026 of mail ons.

Raamfolie voordeur Geisha | Alles op maat

Zoals eerder aangegeven, alles is op maat te maken en geheel naar wens klant. Andere lettertypes etc. zijn ook mogelijk. Heb je een vraag over het product of wil je een specifieke maat, neem dan contact met ons op.

Raamfolie voordeur Geisha | Kwaliteit folie

Subtiel glinsterend glas wordt ook wel eens etchfolie, zandstraal of privacy folie genoemd. Het laat licht door en geeft een luxe uitstraling.
Niet te vergelijken met de goedkope statische folies  en plakfolie van de bouwmarkt!
Hoogwaardige zelfklevende professionele raamfolie wat dmv. onze instructies net lijkt alsof de ramen gezandstraald zijn. Een hele mooie aankleding van ramen en deuren, waar je jaren mee doet.

© 2009 - 2022 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel