blijvend in prijs verlaagd

Raamfolie montage mes

Artikelnummer: G_013
Artikel 9 van 12
€ 5,50 € 5,29 (inclusief btw)

Raamfolie montage mes

Dit raamfolie montage mes is een fijn hulpje als je raamfolie moet plakken en ook op maat moet snijden. Uiteraard kan je dit mes ook nog voor talloze andere hobby activiteiten gebruiken. Aangezien je het mesje steeds kan afbreken met het afneembare metalen achterkantje, heb je telkens weer een schoon en scherp mes tot je beschikking.

Voor de meeste mensen is het plakken van raamfolie een klus waar ze tegenop zien. Kan ik dat wel, komt het wel goed, ga ik het niet totaal verprutsen. Wij als ervaren monteurs van raamfolie begrijpen dat helemaal. En juist omdat we al zoveel ervaring hebben in het raamfolie plakken en folie op raam plakken, hebben wij de beste producten voor alle folie gerelateerde werkzaamheden op een rijtje gezet. Dus of je nou op zoek bent naar de beste hulp bij raamfolie plakken of je wilt raamfolie verwijderen, wij hebben overal wel een oplossing voor bedacht, aangezien we zelf veel ervaring hebben en de tools binnen handbereik hebben.

Toch niet zelf raamfolie plakken?

Wil je toch niet zelf raamfolie plakken, maar wil je het liever overlaten aan een professional? Wij zijn al jaren zeer bekwaam in raamfolie plakken, dus als iemand het goed kan, dan zijn wij het. Vooral bij grote of lastige raamfolie ontwerpen met veel kleine stukjes erin, raden wij aan om ons in te huren voor folie op raam plakken.

Product specificaties

1 RVS hobby afbreek mes.
Ergonomisch gevormde meshouder, met kliksysteem, voor het trapsgewijs uitschuiven van het lemmet.
Dit mes wordt standaard geleverd met een afbreekmes in 30 graden.

En verder...

Wil je afbreekmesjes bijbestellen, klik dan hier.
Wil je terug naar plakgereedschappen, klik dan hier.

Mensen die dit kochten zochten op: folieplakfolieraambeletteringraamfolieraamstickersraamfolie plakkenraamsticker plakkenfolie op raam plakkenstatische raamfolie plakkenraamfolie monteren.

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel