Duurzame raamfolie

Onze raamfolie is duurzaam. Nu zal je je wellicht afvragen: "Hoe kan raamfolie duurzaam zijn?" Nou dat is heel eenvoudig. De raamfolie waar wij mee werken is van de allerbeste kwaliteit! De kwaliteit die ook gebruikt wordt in de reclame industrie. Ook wel signing genoemd. Wij werken alleen maar met gerenormeerde merken die al jaren lang hun kwaliteit bewezen hebben. Merken als Avery Dennison en 3M. Als je onze raamfolie binnen krijgt zal je op de overdrachtsfolie meestal de logo's van 3M zien en op de drager van de folie Avery. De folies waar wij mee werken, kunnen jaren blijven zitten, zonder dat je iets ziet van veroudering. Geen krimp, kreukels, lijm oprulling, scheuren, etc. De gegarandeerde levensduur (bij normaal gebruik) is 9 jaar indien aan de binnenzijde geplakt. En 5 jaar indien aan de buitenzijde geplakt. Maar uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je die 9 jaar ruimschoots voorbij kan en dat alles nog steeds heel netjes eruit ziet, als de dag dat het geplakt is.

Waarom geen raamfolie van bouwmarkt?

Raamfolie van de bouwmarkt is geen kwaliteitsproduct. Het ziet er meestal na een jaar of korter al vergeeld en lelijk uit. De raamfolie kan op de lange termijn ook craqueleren of zelfs verbranden. Misschien heb je het wel eens gezien, raamfolie met donkerbruine vlekken erin... dat is gewoon verbrand in de zon. 

En dan hebben we nog statische folie...

Statische raamfolie is heel makkelijk aan te brengen... maar ja... wat makkelijk erop gaat... gaat ook makkelijk eraf. Ook als je je ramen zeemt komt de statische raamfolie van je raam af. Er komt ook vaak schimmel achter en het is gewoon niet zo hygienisch. 

Zelfklevende raamfolie 

Zelfklevende raamfolie klinkt voor sommige mensen als... dat kan nooit goed komen, dat is duur en dat wordt toch lelijk.... het tegendeel is waar! Zelfklevende raamfolie is prima te plakken, blijft voor jaren goed! En als je de kosten over 10 jaar uitspreid.... dan was het helemaal niet duur! Maar wel duurzaam.

Advies nodig?

Heb je advies van een professional nodig? Neem contact op voor al je vragen. Gaat het over folie verwijderen, lijmresten die je niet weg krijgt, welke folie je moet hebben of welk ontwerp het beste past... advies bij plakvragen... 

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel