<SLIDE>

Raamfolie

Wij hebben een selectie gemaakt van raamfolie ontwerpen en daarbinnen de vele mogelijkheden waarop je bijvoorbeeld, vensters,  glazen keukenkastdeurtjes, je douchedeur of voordeur, kunt decoreren en meer privacy kunt creeeren met onze decoratiefolie. De raamfolie heeft een lichtgrijze zilverachtige look met een klein schitteringetje erin (je kunt uiteraard een monstertje aanvragen om een goede indruk te krijgen). Raamfolie of ook wel plakplastic is bij uitstek geschikt om meer privacy te waarborgen en tegelijkertijd is het erg mooi als decoratiefolie voor je venster. 

Interieur

Decoratiefolie is zowel geschikt voor je interieur als voor je exterieur. Weet je niet hoe je de raamfolie moet aanbrengen? Geen probleem bij al onze raamstickers wordt een montage instructie boekje geleverd. Daarin staat hoe je de folie kan aanbrengen. Mocht je het niet zien zitten om zelf de raamstickers te monteren, wij kunnen alle zorgen uit handen nemen en de folie voor jou komen plakken op locatie.

Kwaliteit en duurzaamheid

Al onze raamstickers zijn vervaardigd met duurzame, professionele folie van het merk Avery en 3M daarom kun je er altijd op vertrouwen dat de kwaliteit van onze raambelettering hoog is. Je kan jaren genieten van onze producten.

Maatwerk

Onze raamstickers zijn een stukje maatwerk, het moet natuurlijk passen binnen jouw venster. Bij de bestelling kun je telkens uit een aantal standaard maten kiezen. Zit jouw maat er niet bij en wijkt het veel af, dan kun je een offerte aanvragen.

En verder...

Mensen die op deze pagina kijken zijn voornamelijk op zoek naar: folieplakfolieraambeletteringraamfolieraamstickersdecoratiefolieplakplasticplakfolie raamfolie raam, plakplastic raam.

Sorteer op
© 2009 - 2022 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel