Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Wij werken met hoogwaardige vinyl stickers, ookwel plakplastic genoemd, met B1 en M1 brandvertragingspecificaties. Een zachte PVC folie, die eenvoudig te verwerken is op praktisch elke ondergrond. De matte uitvoering is voorzien van een semi-permanente lijmlaag, waardoor de sticker makkelijk te verwijderen is, zonder lijmresten na te laten.

Tevens ontvang je bij iedere bestelling een "Montage handleiding" en bij een bestelling boven de € 45,- (incl. btw, excl. verzendkosten) ontvang je een "rakel" om het aanbrengen van jouw muursticker nog eenvoudiger te maken. 

Contact met ons opnemen? Klik op contact

Over Marieke

Wij...
zijn inmiddels een leuk team van mensen die hard werken aan jouw orders. Ik (Marieke) kom uit de Sign branche. En ben met de webshop gestart. Ik doe voornamelijk alles rondom de designs van de producten, de webshop zelf en alles er om heen. En aangezien ik dat niet alleen kan besteed ik een deel van de werkzaamheden uit aan stagiaires, medewerkers en soms aan pensionada's die graag komen helpen. Die doen dan voornamelijk productie en verzend werkzaamheden.

Ervaring...
is voor mij (Marieke) begonnen in Leiden. Daar werkte ik bij een Internationaal bedrijf in de signingbranche. In het begin heb ik vooral op de computer ontwerpen gemaakt, de productie van een printer en een snijplotter op me genomen en langzamerhand wist ik ook steeds meer van plakken af! Toen dan wel voornamelijk om vlakke delen, zoals muren, ramen en borden.
Daarna ben ik bij een signbedrijf gaan werken in Hazerswoude Dorp, waar ik steeds meer leerde over printen, plakken en het maken van mooie ontwerpen. Ik leerde ook meer op auto`s plakken en moeilijkere klussen waarbij prints van een paar vierkante meter groot op elkaar aan moesten sluiten.
Uiteindelijk heb ik bij een reclame montage bedrijf gewerkt die landelijk (en soms ook internationaal) opereert. Zij doen voornamelijk voertuigbestickering. Dat wil zeggen auto`s, scooters, vliegtuigen, etc. Daar kwam het stukje ontwerpen niet meer aan bod, maar ik heb mijn kennis van folie, montage technieken en vaardigheden een behoorlijk lift gegeven. 

Al een tijdje voordat ik daar ging werken ben ik ook met deze webwinkel begonnen. Gelukkig kon ik daardoor lekker bezig blijven met het ontwerpen van mooie designs. 

Waarom zaken doen met Plak&Co?

  • professionele vakmensen met ruime ervaring; 
  • betrouwbare kwaliteit door gebruik van hoogwaardige folie;
  • ruim en divers aanbod interieurstickers, muurstickers, raamfolie, overige aanverwante producten ter decoratie van je woning of voor een goede communicatie naar klanten toe;
  • persoonlijke service en advies;
  • prettig lage prijzen;
  • bezorging in Nederland, België, elders.

Heb je vragen, opmerkingen, mis je iets.... je kan altijd even contact met ons opnemen.

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel