Hoe kan ik oude raamfolie verwijderen?

Raamfolie verwijderen kan zonder problemen. Het ligt een beetje aan de kwaliteit van de folie die je er af moet halen. Maar het kan er sowieso altijd af!

Statische raamfolie:
Het makkelijkste is statische raamfolie, dat pak je bij een hoekje vast en trek je er zo vanaf. Zit de statische folie muurvast, volg dan de demontage instructie van de zelfklevende raamfolies op.

Hoge kwaliteit raamfolie:
Dan heb je de hoogwaardige raamfolie, waar wij mee werken. Deze folies zijn met een raamschrapper, decoratiemesje en een lijmoplosser goed te verwijderen. Let op! Doe niet zomaar wat, glas is echt niet krasvast, je kan beter goede spullen gebruiken dan je raam beschadigen. Wij verkopen een demontageset, montageset en diverse gereedschappen om het verwijderen en aanbrengen van stickers te bemakkelijken. 

Bouwmarkt kwaliteit raamfolie:
En als laatst heb je ook de goedkope raamfolie deze wordt voornamelijk verkocht bij bouwmarkten en sommige decoratie- en woonwinkels. Neem de tijd om de folie te verwijderen en verwacht niet dat je snel klaar bent. Bij het verwijderen van deze raamfolie heb je zeker een raamschrapper, decoratiemesje en een lijmoplosser nodig om lijmresten goed te verwijderen. Let op! Doe niet zomaar wat, glas is echt niet krasvast, je kan beter goede spullen gebruiken dan je raam beschadigen. Wij verkopen een demontageset, een montageset en diverse gereedschappen om het verwijderen en aanbrengen van stickers te bemakkelijken.

Ons advies is om altijd met een demontageset te werken, het voorkomt een hoop ergenis, het klusje is snel geklaard en je raam of ramen blijven in prima conditie.

Wij werken met hoogwaardige raamfolie, die een prachtige uitstraling heeft, netjes aan te brengen is en goed verwijderbaar is.

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel