Raamfolie Hollandse Huisjes

Artikelnummer: RFE1204-24
Artikel 3 van 12
€ 35,95 (inclusief btw)

Raamfolie Hollandse huisjes

De raamfolie Hollandse huisjes is een gezellige, mooie decorfolie om bijvoorbeeld je woonkamer of keuken mee op te fleuren. De folie is een raamsticker. De raamsticker biedt privacy, maar geeft je interieur ook een speelse look. 

Bestel opties

Deze raamfolie is per lengte van 50 cm te bestellen (minimale afname is 100 cm) en in diverse hoogte maten, het patroon wordt "onzichtbaar" verlengd. Je kan het patroon op die manier mooi door laten lopen over meerdere ramen, of je plakt het geheel op één raam.
Standaard zijn deze patronen in max. 500 cm verkrijgbaar, wil je meer dan 500 cm breed bestellen? Of zit de gewenste hoogte er niet bij? Klik dan hier en stuur ons je verzoek.

Als de folie bedoelt is om over meerdere ramen te verdelen, laat ons dan even weten wat de maten van de ramen zijn, dan snijden we alles alvast op maat af (eventueel met een centimeter extra voor de speling).


Bewerking Hollandse Huisjes

Optie 1: De folie wordt weg gesneden rond om de Hollandse huisjes.
Optie 2: De folie bestaat uit een strook waaruit de lijntjes van de Hollandse huisjes zijn weg gesneden.
Optie 3: De Hollandse huisjes worden op een strook raamfolie geprint. In dit voorbeeld met wit. Liever een andere kleur, neem dan contact op.


Nog vragen? Mail voor meer informatie naar info@plakenco.nl of bel naar 06-19177026

 

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel