Raamreiniger

Artikelnummer: G_004
Artikel 7 van 12
€ 7,95 (inclusief btw)

Raamreiniger

De raamreiniger is een fijn middel om je ramen mee te reinigen voordat je raamstickers op je ramen gaat plakken. Voor de meeste mensen is het plakken van raamfolie een klus waar ze tegenop zien. Kan ik dat wel, komt het wel goed, ga ik het niet totaal verprutsen. Wij als ervaren monteurs van raamfolie begrijpen dat helemaal. En juist omdat we al zoveel ervaring hebben in het raamfolie plakken en folie op raam plakken, hebben wij de beste producten voor alle folie gerelateerde werkzaamheden op een rijtje gezet. Dus of je nou op zoek bent naar de beste hulp bij raamfolie plakken of je wilt raamfolie verwijderen, wij hebben overal wel een oplossing voor bedacht, aangezien we zelf veel ervaring hebben en de tools binnen handbereik hebben.

Toch niet zelf raamfolie plakken?

Wil je toch niet zelf raamfolie plakken, maar wil je het liever overlaten aan een professional? Wij zijn al jaren zeer bekwaam in raamfolie plakken, dus als iemand het goed kan, dan zijn wij het. Vooral bij grote of lastige raamfolie ontwerpen met veel kleine stukjes erin, raden wij aan om ons in te huren voor folie op raam plakken.

Product specificaties

1 fles raam reiniger, inhoud: 500ML

Deze vloeistof is een zeer krachtige glasreiniger. Het verwijdert gemakkelijk nicotine, aircoaanslag en andere vervuilingen. Het is ideaal om het glas mee schoon te maken voor het raamfolie plakken

Nb. Het is brandbaar. Kan bij inademen hoofdpijn, duizeligheid en/of misselijkheid veroorzaken, en mogelijk prikkelingen aan ademhalingswegen en hoesten veroorzaken. Kan bij aanraking met de huid, een droge huid veroorzaken, ogen; prikkeling en roodheid, inslikken; misselijkheid, braken, buikpijn en diarree. Zorg voor een goed geventileerde ruimte.

En verder...

Wil je toch liever een fles raam ontvetter&reiniger, klik dan hier.
Wil je terug naar plakgereedschappen, klik dan hier.

Mensen die dit kochten zochten op: folieplakfolieraambeletteringraamfolieraamstickersraamfolie plakkenraamsticker plakkenfolie op raam plakkenstatische raamfolie plakkenraamfolie monteren.

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel