Japans Patroon 8 raamfolie

Artikelnummer: JFP-FCETCH_8
Vorige Artikel 12 van 52 Volgende
€ 36,00 (inclusief btw)

Mooi ontwerp met Japans bloemen patroon, een mooi design die tevens privacy biedt. De folie is wel lichtdoorlatend!
Dit patroon kan in alle gewenste kleuren geprint worden op de folie. 

1. Formaat folie
Kies je gewenste formaat folie, zodat het goed past binnen je raam.

2. Hoogte patroon
Kies hoe groot je het patroonvlak wilt. Het patroonvlak is het vlakke ontwerp zoals in de voorbeelden.
Kies je bij een hoogte van 50 cm totale folie voor een patroonhoogte van bijvoorbeeld 10cm, dan wordt het heel klein, fijn en druk. Kies je voor 50cm hoog patroon, dan is het heel groot, pompeus, rustiger.

3. Kleuren
Kies de gewenste kleur(en) van het patroon. Dit kan alles zijn, ook verlooptinten. Als je ergens een specifieke kleur van hebt, is het accessoires, de hoofdkleur verf op de muur, een hele mooie kleur van het internet (ergens iets gezien) een Pantone, of RAL kleur, het maakt niet uit, je kan het kleurnummer doorgeven of een mailtje sturen ovv je ordernummer en de foto aanleveren. We garanderen geen 100% kloppend resultaat, dat is gewoonweg niet mogelijk ivm diverse media. Maar we doen er alles aan om het zo goed mogelijk overeen te laten komen!

4. Raam maten
Vul hier gelijk de breedte van de ramen in, waar het patroon op moet doorlopen, dan kunnen we het gelijk op maat produceren. Indien 1cm links en rechts extra gewenst is, graag bij opmerkingen plaatsen (hier echt alleen de gemeten maten invullen). Graag invullen in centimeters en zoals hier uitgelegd. Raam 1: 48,5 Raam 2: 37,0 Raam 3: 60,0

5. Kozijn maten
Vul hier eventueel in als er over meerdere ramen geplakt moet worden hoeveel ruimte er tussen de verschillende ramen zit. Is het overal gelijk, vul dan 1 keer in. Graag invullen in centimeters en zoals hier uitgelegd. Kozijn 1: 5,5 Kozijn 2: 8,0 

6. Aanvullende wensen/ opmerkingen
Wil je 1cm links en rechts extra? Of heb je andere vragen of opmerkingen mbt. het product, graag hier invullen. Ook indien de leverdatum heel belangrijk is. Maar kan je niet alle wensen kwijt, mail ons ovv ordernummer info@plakenco.nl.

Vragen? Stuur een email naar info@plakenco.nl of neem dan contact met ons op via het contactformulier.

© 2009 - 2023 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel