Raamreiniger EXTRA

Artikelnummer: G_003
Artikel 9 van 17
€ 15,95 (inclusief btw)

Raamreiniger EXTRA

De raamreiniger EXTRA is net als de normale raamreiniger een fijn middel om je ramen mee te reinigen voordat je raamstickers op je ramen gaat plakken. Het extra voordeel van dit middel is dat het extra sterk ontvet. Voor het plakken in keukens en andere plekken waar meer vet op de ondergronden verwacht kan worden, adviseren wij de raamreiniger EXTRA.

Voor de meeste mensen is het plakken van raamfolie een klus waar ze tegenop zien. Kan ik dat wel, komt het wel goed, ga ik het niet totaal verprutsen. Wij als ervaren monteurs van raamfolie begrijpen dat helemaal. En juist omdat we al zoveel ervaring hebben in het raamfolie plakken en folie op raam plakken, hebben wij de beste producten voor alle folie gerelateerde werkzaamheden op een rijtje gezet. Dus of je nou op zoek bent naar de beste hulp bij raamfolie plakken of je wilt raamfolie verwijderen, wij hebben overal wel een oplossing voor bedacht, aangezien we zelf veel ervaring hebben en de tools binnen handbereik hebben.

Toch niet zelf raamfolie plakken?

Wil je toch niet zelf raamfolie plakken, maar wil je het liever overlaten aan een professional? Wij zijn al jaren zeer bekwaam in raamfolie plakken, dus als iemand het goed kan, dan zijn wij het. Vooral bij grote of lastige raamfolie ontwerpen met veel kleine stukjes erin, raden wij aan om ons in te huren voor folie op raam plakken.

Product specificaties

1 fles raam reiniger, inhoud: 500ML

Deze raamreiniger EXTRA vloeistof is speciaal voor het schoonmaken en ontvetten van verschillende ondergronden. Hierdoor bereikt u optimale kleefkracht. Ideaal voor folie met een lange levensduur!

Nb. Spuitnevel niet inademen. Draag handschoenen bij het gebruik van deze vloeistof. Ventileer de ruimte waarin u het gebruikt goed. Dit middel kan op de meeste ondergronden veilig worden gebruikt. Bij twijfel kunt u het testen op een hoekje. Bevat D-Limonene, het is licht ontvlambaar en is irriterend voor de huid.

En verder...

Wil je toch liever een fles raam ontvetter&reiniger, klik dan hier.
Wil je terug naar plakgereedschappen, klik dan hier.

Mensen die dit kochten zochten op: folieplakfolieraambeletteringraamfolieraamstickersraamfolie plakkenraamsticker plakkenfolie op raam plakkenstatische raamfolie plakkenraamfolie monteren.

 

 

 

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel