NIEUW

Raamfolie Welcome

Artikelnummer: RFV_004
Vorige Artikel 4 van 20 Volgende
€ 20,00 (inclusief btw)

Raamfolie Welcome

De raamfolie Welcome is een mooie professionele kwaliteit folie met een mooie welkomstboodschap erin! Dit mooie design geeft je privacy en toch een mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat. Door het grijze deel zie je alleen schimmen, door het (op de afbeelding wit aangegeven deel) zie je alles, want dat wordt uitgesneden. 

Uiteraard is elke voordeur anders van formaat. Dit ontwerp kan op alle maten ramen, maar zal echter verschaald worden bij smallere ramen. We laten je zo goed mogelijk zien wat de verschillen zijn in de voorbeelden. Uiteraard kunnen wij de folie op de exacte maat van jouw raam maken, wil je van te voren weten hoe dat er precies uit ziet, kies dan voor "ontwerp ter controle ontvangen" JA.

Wil je deze folie met de tekst erop geprint in plaats van eruit gesneden, voor nog meer privacy? Dat kan, neem contact met ons op.

Raamfolie Welcome | Formaat voorbeeld

In dit voorbeeld zie je een breed en niet zo lang raam. Geef in het veld "Exacte maat van raam" aan welke maat jouw raam heeft, dan kunnen we het precies op maat produceren.

Raamfolie Welcome | De prijs

De prijs van dit product is gebaseerd op afgeronde maten. We hebben de prijzen op 5cm afgerond.

Kies altijd een formaat wat net iets groter is dan de exact benodigde formaten.

De exacte maten kan je eronder invullen. De lijst met maten heeft aan lengte en breedte een maximum. Uiteraard kan alles groter,  heb je vragen hierover? Bel 070-2501092, Whatsapp 06-19177026 of mail ons.

Raamfolie Welcome | Alles op maat

Zoals eerder aangegeven, alles is op maat te maken en geheel naar wens klant. Andere lettertypes etc. zijn ook mogelijk. Heb je een vraag over het product of wil je een specifieke maat, neem dan contact met ons op.

Raamfolie Welcome | Kwaliteit folie

Subtiel glinsterend glas wordt ook wel eens etchfolie, zandstraal of privacy folie genoemd. Het laat licht door en geeft een luxe uitstraling.
Niet te vergelijken met de goedkope statische folies  en plakfolie van de bouwmarkt!
Hoogwaardige zelfklevende professionele raamfolie wat dmv. onze instructies net lijkt alsof de ramen gezandstraald zijn. Een hele mooie aankleding van ramen en deuren, waar je jaren mee doet.

© 2009 - 2023 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel