Raamfolie plak rakel

Artikelnummer: G_008
Artikel 2 van 12
€ 2,49 (inclusief btw)

Raamfolie plak rakel

De raamfolie plak rakel is een handig hulpje als je raamstickers op je ramen plakt. Deze rakel kun je het beste alleen gebruiken als er een overdrachtsfolie over de raamfolie heen zit, ivm het risico op krassen. Kortom een fijn plakhulpje bij alle raamfolie die je met overdrachtsfolie moet plakken. 

Voor de meeste mensen is het plakken van raamfolie een klus waar ze tegenop zien. Kan ik dat wel, komt het wel goed, ga ik het niet totaal verprutsen. Wij als ervaren monteurs van raamfolie begrijpen dat helemaal. En juist omdat we al zoveel ervaring hebben in het raamfolie plakken en folie op raam plakken, hebben wij de beste producten voor alle folie gerelateerde werkzaamheden op een rijtje gezet. Dus of je nou op zoek bent naar de beste hulp bij raamfolie plakken of je wilt raamfolie verwijderen, wij hebben overal wel een oplossing voor bedacht, aangezien we zelf veel ervaring hebben en de tools binnen handbereik hebben.

Toch niet zelf raamfolie plakken?

Wil je toch niet zelf raamfolie plakken, maar wil je het liever overlaten aan een professional? Wij zijn al jaren zeer bekwaam in raamfolie plakken, dus als iemand het goed kan, dan zijn wij het. Vooral bij grote of lastige raamfolie ontwerpen met veel kleine stukjes erin, raden wij aan om ons in te huren voor folie op raam plakken.

Product specificaties

1 kunststof rakel, 10 cm breed.

Met deze kunststof rakel, heb je een stukje professioneel gereedschap in handen. Voor het aanrakelen van je raamsticker met overdrachtsfolie. Met de juiste druk, voor de beste bevestiging.

En verder...

Wil je toch liever een plakset, klik dan hier.
Wil je terug naar plakgereedschappen, klik dan hier.

Mensen die dit kochten zochten op: folieplakfolieraambeletteringraamfolieraamstickersraamfolie plakkenraamsticker plakkenfolie op raam plakkenstatische raamfolie plakkenraamfolie monteren.

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel