Raamfolie plakset

Artikelnummer: RFDS_001
Artikel 11 van 12
€ 14,95 (inclusief btw)

Raamfolie plakset

De raamfolie plakset is een hele handige set om raamstickers op je ramen te plakken. Voor de meeste mensen is het plakken van raamfolie een klus waar ze tegenop zien. Kan ik dat wel, komt het wel goed, ga ik het niet totaal verprutsen. Wij als ervaren monteurs van raamfolie begrijpen dat helemaal. En juist omdat we al zoveel ervaring hebben in het raamfolie plakken en folie op raam plakken, hebben wij een ideale set samengesteld voor alle folie gerelateerde werkzaamheden. Dus of je nou op zoek bent naar de beste hulp bij raamfolie plakken of je wilt raamfolie verwijderen, wij hebben overal wel een oplossing voor bedacht, aangezien we zelf veel ervaring hebben en de tools binnen handbereik hebben.

Toch niet zelf raamfolie plakken?

Wil je toch niet zelf raamfolie plakken, maar wil je het liever overlaten aan een professional? Wij zijn al jaren zeer bekwaam in raamfolie plakken, dus als iemand het goed kan, dan zijn wij het. Vooral bij grote of lastige raamfolie ontwerpen met veel kleine stukjes erin, raden wij aan om ons in te huren voor folie op raam plakken.

Product specificaties

In deze set zijn de volgende artikelen opgenomen:
- 1 fles raam reiniger;
- 1 fles raamfolie plakvloeistof;
- 1 rakel met vilt;
- 1 schoonmaakdoek;
- 1 setje vinyl handschoentjes.

En verder...

Wil je toch liever een fles raam ontvetter&reiniger, klik dan hier.
Wil je liever een los artikel bestellen uit deze set, klik dan hier.

Mensen die dit kochten zochten op: folieplakfolieraambeletteringraamfolieraamstickersraamfolie plakkenraamsticker plakken, folie op raam plakken, statische raamfolie plakken, raamfolie monteren.

© 2009 - 2024 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel