Raamfolie voordeur smal met huisnummer

Artikelnummer: RFV_001
Vorige Artikel 9 van 22 Volgende
€ 26,00 (inclusief btw)

Raamfolie voordeur smal met huisnummer

Uiteraard is elke voordeur anders van formaat. Deze ontwerpen zijn speciaal bedacht voor smalle lange ramen. Uiteraard maken wij de folie op de exacte maat van jouw raam! De ontwerpen passen ook op bredere ramen en kortere, het zal er dan echter wel anders uit zien. Wil je dat van te voren even beoordelen, kies dan voor "ontwerp ter controle ontvangen" JA.

Raamfolie voordeur smal met huisnummer | Formaat voorbeeld

In dit voorbeeld gaan we uit van een formaat: 150x20cm. Geef in het veld "Exacte maat van raam" aan welke maat jouw raam heeft, dan kunnen we het precies op maat produceren.

Raamfolie voordeur smal met huisnummer | De prijs

De prijs van dit product is gebaseerd op afgeronde maten. We hebben de prijzen op 5cm afgerond.

Kies altijd een formaat wat net iets groter is dan de exact benodigde formaten.

De exacte maten kan je eronder invullen. De lijst met maten heeft aan lengte en breedte een maximum. Uiteraard kan alles groter,  heb je vragen hierover? Bel 070-2501092, Whatsapp 06-19177026 of mail ons.

Raamfolie voordeur smal met huisnummer | Alles op maat

Zoals eerder aangegeven, alles is op maat te maken en geheel naar wens klant. Andere lettertypes etc. zijn ook mogelijk. Heb je een vraag over het product of wil je een specifieke maat, neem dan contact met ons op.

Raamfolie voordeur smal met huisnummer | Kwaliteit folie

Subtiel glinsterend glas wordt ook wel eens etchfolie, zandstraal of privacy folie genoemd. Het laat licht door en geeft een luxe uitstraling.
Niet te vergelijken met de goedkope statische folies  en plakfolie van de bouwmarkt!
Hoogwaardige zelfklevende professionele raamfolie wat dmv. onze instructies net lijkt alsof de ramen gezandstraald zijn. Een hele mooie aankleding van ramen en deuren, waar je jaren mee doet.

© 2009 - 2023 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel