NIEUW

Raamfolie voordeur vogels

Artikelnummer: RFV_005
Vorige Artikel 10 van 14 Volgende
€ 30,00 (inclusief btw)

Raamfolie voordeur vogels

Raamfolie voordeur met vogels is een strakke raamfolie met een speels vogelpaartje... De vogels worden geprint in kleur naar wens en de namen en huisnummers worden uit de folie gesneden. Uiteraard maken wij de folie op de exacte maat van jouw raam of ramen! De ontwerpen passen ook op bredere ramen en kortere, het zal er dan echter wel anders uit zien. Wil je dat van te voren even beoordelen, kies dan voor "ontwerp ter controle ontvangen" JA.

Raamfolie voordeur vogels met naam en huisnummer | Formaat voorbeeld

De raamfolie vogels met naam en huisnummer is in 1 voorbeeld verdeeld over 3 ramen, dat hoeft niet, maar kunnen we wel! Kies voor de juiste prijs het totale formaat en vul bij de Exact benodigde maat in welke maten je nodig hebt, is dat voor 3 ramen, dan vul je dat in!

Raamfolie voordeur vogels met naam en huisnummer | De prijs

De prijs van raamfolie vogels is gebaseerd op afgeronde maten. We hebben de prijzen op 5cm afgerond.

Kies altijd een formaat wat net iets groter is dan de exact benodigde formaten.

De exacte maten kan je eronder invullen. De lijst met maten heeft aan lengte en breedte een maximum. Uiteraard kan alles groter,  heb je vragen hierover? Bel 070-2501092, Whatsapp 06-19177026 of mail ons.

Raamfolie voordeur vogels met naam en huisnummer | Alles op maat

Zoals eerder aangegeven, alles is op maat te maken en geheel naar wens klant. Andere lettertypes etc. zijn ook mogelijk. Heb je een vraag over het product of wil je een specifieke maat, neem dan contact met ons op.

Raamfolie voordeur vogels met naam en huisnummer | Kwaliteit folie

Subtiel glinsterend glas wordt ook wel eens etchfolie, zandstraal of privacy folie genoemd. Het laat licht door en geeft een luxe uitstraling.
Niet te vergelijken met de goedkope statische folies  en plakfolie van de bouwmarkt!
Hoogwaardige zelfklevende professionele raamfolie wat dmv. onze instructies net lijkt alsof de ramen gezandstraald zijn. Een hele mooie aankleding van ramen en deuren, waar je jaren mee doet.

© 2009 - 2022 Plak & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel